Avainlippu Design from Finland Ruokaa omasta maasta

Best-In tarjoaa laatua koiran ja kissan ravitsemukseen

Kuopiolainen Best-In Oy on aina vaalinut suomalaista työtä ja ollut ylpeä käyttämistään laadukkaista suomalaisista raaka-aineista. Laadukkaista raaka-aineista tehdään vankalla ammattitaidolla laadukasta ravintoa, josta kissa tai koira saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Hellästi hauduttamalla tapahtuva tuoreaterioiden valmistusprosessi takaa, että lemmikin elimistö pystyy hyödyntämään ravintoaineet mahdollisimman optimaalisessa hyvin imeytyvässä muodossa.

Best-In Oy:n tuotteet valmistetaan 100 % suomalaisista liharaaka-aineista.Best-In-Tarinakuva3

Best-In Oy:n tuotteet valmistetaan 100 % suomalaisista liharaaka-aineista. Ilman haitallisia säilöntä- ja lisäaineita totta kai! Teurastamoilta saapuva tuore liha valmistetaan heti samana päivänä valmiiksi tuotteeksi ja toimitetaan kauppoihin.

Best-In-tuotteiden perinteet kantavat aina vuoteen 1970 saakka, jolloin markkinoille lanseerattiin Mustin Murkina –suosittu klassikkotuote, jota löytyy kauppojen kylmähyllyistä edelleen. Mustin Murkinan reseptiikkaa on päivitetty vuosien saatossa ja tänä päivänä erittäin lihapitoisessa tuoreateriassa käytetty vilja on luonnonmukaisesti tuotettua.

Mustin Murkinan rinnalle on vuosien saatossa kehitetty erilaisia ravitsemuksellisia tarpeita täyttäviä tuotteita, joista löytyy koiralle kuin koiralle sopiva vaihtoehto. Tuotevalikoimassa on huomioitu muun muassa aktiiviset, kevyesti liikkuvat, kasvavat ja erilaisista ruoka-aineallergioista kärsivät koirat. Valikoimastamme löytyy ainoastaan lihaa sisältäviä, lihaa ja kasviksia sisältäviä tai lihaa ja viljaa sisältäviä tuotteita. Tuore suomalainen liha esittää aina pääosaa Best-In-tuoreaterioissamme sekä BEST-IN BARF-raakapakasteissamme!

Lisäksi valikoimista löytyvät luonnolliset Best-In Hubert -makupalat, jotka valmistetaan uunissa paahtamalla. Best-In panostaa jatkossa entistä enemmän kissojen ruokien ja makupalojen kehittämiseen, jotta markkinoilla olisi tarjolla monipuolinen valikoima suomalaista säilöntäaineetonta ravintoa myös kissoille.

Katso video

Lue lisää: www.best-in.fi