Avainlippu Design from Finland Ruokaa omasta maasta
rautakauppa_isonosto-(1)

Tarinoita suomalaisista kodeista

Plastex400x400

Suomalaisia muovituotteita vuodesta 1936

Lue lisää >

oras_tarinakuva2

Oras – suomalaista hanavalmistusta j...

Lue lisää >

Sinituote_tarinan_kuva_pieni

Sinituote – Intohimona tehdä suomala...

Lue lisää >

tarina_pienikuva

Pysyvää kiiltoa jo 95 vuotta

Lue lisää >

sini

Sinituotteen tarina

Lue lisää >

Lataa lisää ( kpl)

ME TEEMME TÄMÄN YHDESSÄ

Näytä kaikki tuotteet

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava jakeluverkostomme vastaa asiantuntevasta palvelusta. Abloy Oy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka maailman johtavana oviympäristöratkaisujen toimittajana tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Konsernissa on 44 000 työntekijää ja liikevaihto yli 6,2 miljardia euroa.

Lue lisää: www.abloy.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

3020_medium_sj

avain

Riippulukot

Abloy_SENTO_avain_1_medium_sj

avain

Lukot patentoidulla ABLOY SENTO -avainjärjestelmällä

DOMUS_graphite_sj

avain

Ovenpainikkeet antimikrobisella pinnoitteella

Lukkorunko_LC100_ABLOY_SJ

avain

Finanssialan keskusliiton hyväksymät lukkorungot

Allaway on kotimainen keskuspölynimureita ja Ufox-ilmankostuttimia valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1982. Tehdas sijaitsee Jyväskylässä. Sisäilman puhtauden parantaminen ja ihmisten terveyteen positiivisesti vaikuttaminen on avainasemassa Allawayn toiminnassa. Ihminen viettää ajastaan noin 90% sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää millaista ilmaa imuri jättää jälkeensä sisätiloihin. Tutkimusten mukaan sisäilman huono laatu on yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Mielestämme paras tapa siivoukseen on keskuspölynimuri, jolloin imurin allergisoivia pienhiukkasia sisältävä poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Keskuspölynimuri on pitkäikäinen ja ekologinen ratkaisu. Keskuspölynimuri sopii kaikkiin koteihin. Valikoimassamme on mallit omakoti, rivi- ja kerrostaloon sekä ammattisiivouskohteisiin. Laajasta lisätarvikevalikoimasta löytyy suulakkeet kaikille pinnoille. Olemme panostaneet tuotekehityksessämme myös siivouksen ergonomisuuteen ja vaivattomuuteen.

Lue lisää: www.allaway.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

jatkoletku_avainlippu

avain

Allaway jatkoletku

keskusyksikkö_avainlippu

avain

Allaway keskusyksikkö

Premium siivousvälinesarja_avainlippu

avain

Allaway Premium siivousvälinesarja

putkisto_avainlippu

avain

Allaway putkisto

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita. Toimintapolitiikkamme mukaisesti noudatamme ISO 9001 ja ISO 1400 -standardien mukaista toimintajärjestelmää ja tuotteemme täyttävät voimassa olevien standardien ja määräysten vaatimukset.

Lue lisää: www.finnsementti.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

Pikasementti_avainlippu_600x714

avain

Pikasementti

Plussementti_avainlippu_600x714_SJ

avain

Plussementti

Rapidsementti_PA_avainlippu_600x714

avain

Rapidsementti

SR_sementti_Avainlippu

avain

SR-sementti

FP-Tuotteet on sisustanut ja parantanut suomalaisten kotien, työpaikkojen ja koulutilojen toimivuutta yli 40 vuoden ajan. Kotimaisia tilanjaontuotteitamme ovat verhokiskojärjestelmät, taiteovet sekä tilanjako- ja murtosuojarullaimet. Näillä kaikilla tuotteillamme on Avainlippu-tunnus. Tuotteemme ovat turvallisia, kestäviä ja sopivat varmasti suomalaiseen arkeen.

Lue lisää www.fp-tuotteet.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

Diana08mini-(2)_sj

avain

Diana-taiteovi

Villa_taiteovi_Avainlippu_sj

avain

Villa-taiteovi

Verhokisko_26607_Avainlippu_sj

avain

Verhokisko

Kiilto Oy on vuonna 1919 perustettu suomalainen perheyritys. Tuotteitamme ovat teollisuuden ja rakentamisen liimat ja massat sekä rakentamisessa ja remontoinnissa käytettävät pohjusteet, vedeneristeet, laastit, tasoitteet sekä parkettilakat ja -öljyt. Tarjoamme käyttökohteen mukaiset kokonaisratkaisut, jotka ovat teknisesti, laadullisesti ja ekologisesti kestäviä. Yritysvastuuta toteutamme huolenpidolla sisäisen ja ulkoisen ympäristömme hyvinvoinnista sekä panostamalla omaan tuotekehitykseen ja tuotantoon. Tuotannollamme on Avainlippu-alkuperämerkki.

Lue lisää: www.kiilto.com

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

Kiilto_Combi-Seinäliima

avain

Kiilto Combi Seinäliima

Kiilto_Kerafiber-vedeneriste

avain

Kiilto Kerafiber vedeneriste

Kiilto_Puulattialakka-Safir

avain

Kiilto Puulattialakka Safir

Kiilto_Saumalaasti

avain

Kiilto Saumalaasti

Listatalo Oy on vuonna 1978 perustettu yritys. Yhtiö sijaitsee Jalasjärvellä ja työllistää noin 30 henkilöä. Tuotevalikoimaan kuuluvat MDF- ja puupohjaiset sisustuspaneelit ja -listat. Listatalo Oy:n laatuajatteluun kuuluu ympäristön ja toiminta-alueen huomioiminen. Metsä- ja ympäristölakeja ja standardeja noudattaen pyritään turvaamaan metsien monimuotoisuuden säilyminen sekä sovittamaan yhteen metsien ja metsäluonnon erilaisia käyttömuotoja.

Listatalon valmistamat listat ja paneelit täyttävät loppukäyttäjän vaatimukset ja ovat käytettävissä kaikissa eri rakennuskohteissa.

Lue lisää: www.listatalo.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

Johtourallinen-jalkalista_SJ

avain

Johtourallinen jalkalista

Kulmapala_SJ

avain

Kulmapala

MDF-paneeli-Hopeasaarni_SJ

avain

MDF-paneeli Hopeasaarni

MDF-listat-Grafiitti_SJ

avain

MDF-listat Grafiitti

Valmistamamme Masi talvityövälineet ovat olleet kevyempien lumitöiden pioneereja jo vuodesta 1982. Talvityövälineiden lisäksi suunnittelemme ja valmistamme Rauman tehtaallamme lokasuojaratkaisuja off-highway ajoneuvoteollisuudelle.

Lue lisää: www.masitools.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

Masi-Nova-Max-lumikola_snösläde-avainlippu

avain

Masi Nova Max lumikola

40090-Masi-55-Lumentyönnin-AL-avainlippu

avain

Masi 55 Lumentyönnin

40080-Masi-Polar-Allround-AL-Lapio-avainlippu

avain

Masi Polar Allround Lapio

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtavien yritysten joukossa Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 1400 ihmistä.

Lue lisää www.oras.com

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

2727F_ORAS_AVAINLIPPU_2

avain

Oras Keittiöhana 2727F

2734F_ORAS_AVAINLIPPU_2

avain

Oras Keittiöhana 2734F

2702F_ORAS_AVAINLIPPU_2

avain

Oras Pesuallashana 2702F

7192_ORAS_AVAINLIPPU_2

avain

Oras Sadesuihkuhana 7192

Plastex on ollut mukana arjessasi jo 80 vuotta! Uutuudet sekä tutut klassikkotuotteemme syntyvät Lohjan mäntymetsien keskellä suomalaisella työllä. Tehtaallamme on noin 30 henkeä töissä ja sieltä lähtee joka päivä kotimaisia tuotteitamme pitkin Suomea. Käytännölliset, laadukkaat ja pirteän väriset tuotteemme ja lelumme ovat toimintamme ydin! Kutsu kotiisi aito suomalainen muotoilu ja osaaminen!

Lue lisää: www.plastex.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

Plastex_rauta

avain

Plastex rautakaupan tuotteet

EVERGREEN_2L_KASTELUKANNU_LIME_Avainlippu_DesignFromFinland

design avain

EVERGREEN KASTELUKANNU LIME

Sumutinpullo ornamentti

avain

SUMUTINPULLO ORNAMENTTI

Taskumatti Roosa

avain

TASKUMATTI ROOSA

Vakiometalli Oy valmistaa ja markkinoi kylpyhuonekalusteita Polaria-tuotemerkillä. Valikoimasta löytyy perinteisten valaisinpeilikaappien lisäksi altaita, pyykki- ja allaskaappeja, siivous- ja hyllykaappeja, siivous- lääke ja ensiapukaappeja. Polaria-tuotteet ovat erinomaisesti kosteutta kestävää jauhemaalattua terästä. Yli 40 henkilöä työllistävä Vakiometalli Oy on toiminut Mäntyharjussa vuodesta 1970. Yritykselle on myönnetty Avainlippu-tunnus vuonna 1997.  Anna Roiskua! Polaria kestää!

Lue lisää: www.polaria.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

allaskaapit

design avain

Polaria allaskaapit

valaisinpeilikaapit_polaria

design avain

Polaria valaisinpeilikaapit

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Tavoitteenamme on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa.

Lue lisää: www.sini.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

Blue-tiskiharja_Avainlippu

avain

Sini Blue-tiskiharja

Triplaikkunanpesin_Avainlippu

avain

Sini Triplaikkunanpesin

16280_Tuplajynssäri

avain

Sini Tuplajynssäri

Monitoimimoppi_Avainlippu

avain

Sini Monitoimimoppi

Sovella@home-säilytysjärjestelmää on valmistettu 1950-luvulta lähtien, ja se suunnitellaan ja tehdään tänäkin päivänä omalla tehtaalla Jyväskylässä. Sovella@home-säilytysjärjestelmä sopii kaikkiin kodin tiloihin: vaatehuoneisiin, eteisiin, varastoihin ja autotalleihin. Sovella@home-brändin omistaa suomalainen Treston Oy , jolla on kotimaassa lähes 300 työntekijää.

Sovella@home-tuotteilla on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-alkuperämerkki.

Lue lisää: www.sovellahome.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

Säilytysjärjestelmät_vaatehuoneisiin_Avainlippu_SJ

avain

Säilytysjärjestelmät vaatehuoneisiin

Säilytysjärjestelmät_eteisiin_Avainlippu_SJ

avain

Säilytysjärjestelmät eteisiin

Säilytysjärjestelmät_varastoihin_Avainlippu_SJ

avain

Säilytysjärjestelmät varastoihin

Säilytysjärjestelmät_autotalleihin_Avainlippu_SJ

avain

Säilytysjärjestelmät autotalleihin

Tikkurila on toiminut Vantaalla jo yli 150 vuoden ajan. Tarjoamme kuluttajille ja ammattilaisille helppokäyttöisiä ja kestäviä ratkaisuja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa maaleja, lakkoja ja efektituotteita sisätiloihin, puu-, kiviaines- ja metallipintojen maaleja ulkotiloihin sekä erilaisia maalaamiseen liittyviä palveluja.

Lue lisää: www.tikkurila.fi

Meiltä kampanjassa mukana muun muassa

tikkurila_pika_teho_talomaali_avainlippu

avain

Pika-teho talomaali

tikkurila_vinha_avainlippu

avain

Vinha peittävä suoja puulle

Tikkurila_Harmony_himmea_sisustusmaali_avainlippu_SJ

avain

Harmony himmeä sisustusmaali

Tikkurila_Remontti_Assa_pesunkestava_remonttimaali_avainlippu_SJ

avain

Remontti-Ässä pesunkestävä remonttimaali

TÄÄLTÄ LÖYDÄT SINIVALKOISET RAUTAKAUPAN TUOTTEET

 

K-RAUTA

K-rauta on kansainvälinen rakentajan, kunnostajan ja sisustajan rautakauppaketju. Toimiva, selkeä ja monipuolinen K-rauta-myymälä auttaa löytämään sopivat tuotteet ja palvelut sujuvasti ja nopeasti. K-rauta-kauppoja on Suomessa 42. www.k-rauta.fi

K-Rauta

RAUTIA

Rautia-ketju on kauppapaikkaverkostoltaan Suomen laajin rautakauppaketju. Se palvelee erityisesti rakentajia, remontoijia ja rakennusalan ammattilaisia lähes 100 paikkakunnalla Suomessa. Paikallisuus ja rakennusalan asiantuntemus ovat Rautia-ketjun tunnusmerkit. www.rautia.fi

Rautia